середа, 31 травня 2017 р.

День Матері

       Найрідніша, найдобріша, найдорожча, найніжніша, найкраща, найлагідніша, найсправедливіша, найщиріша, найвідвертіша, найчуйніша, наймиліша, найласкавіша… можна довго-довго продовжувати цей ряд означень, які у своїй меншій кількості не передадуть усіх тих почуттів, що ми відчуваємо до МАТЕРІ. 

     Вона для будь-якої дитини – це Всесвіт. Вона вкладає у неї усю себе, не шкодуючи нічого. Вона творить людину, закладаючи основоположні істини, які проносиш крізь все життя. Материнська любов справді унікальна, всеохоплююча, цілюща.
     Більше 100 країн світу відзначають одне з найважливіших свят року - День Матері - у травні.  Серед них і Україна.З 1999 року воно отримало офіційний статус і було встановлено «…на підтримку ініціативи Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, міжнародної організації «Жіноча громада», Спілки жінок України, громадської організації «Союз українок»…» згідно з Указом Президента «Про День матері» від 10 травня 1999 року.
   У Гусятинському районному будинку культури  святковий концерт відбувся 14 травня. У ньому взяли участь вихованці Гусятинського районного центру дитячої та юнацької творчості та Гусятинської музичної школи. Гості свята щирими та гучними оплесками вітали кожного виконавця.
Дитячий хор (кер. Козяр Л.М.)

Сирник Ігор (викл. Боднар М. В.)

Вербовецька Ілона (викл. Кінделевич Р. В.)

Червонюк Ліза та Козяр Л. М.

Лазенко Юрій та Підгородецький Віталій (кер. Цільо А. Я.)

Фуг Інна (викл. Дубінська Г. Л.)

ВІА" Зоряний шлях "(кер. Пашко І. С.)

ВІА" Зоряний шлях" (кер. Пашко І. С.)

Град Андрій (викл. Боднар М. В.)

Мазур Вікторія (викл. Дубінська Г. Л.)

    Фото В.Братака
                                                   Матеріал підготувала  Кульбабська О. С.

Немає коментарів:

Дописати коментар